977

Mentre l’equip de govern treballa, amb més o menys encert, un grup a l’oposició es mofà d’uns resultats certament incomplerts, però dels quals per ja hem dit en més d’una ocasió, que s’estan enrederint per l’actual situació de crisi. Ens referim als Habitatges de Protecció Oficial. És preocupant pel que espera un pis que aquest no arribi i és lògic que estigui enutjat amb el que li ha d’oferir. Però és de molt més mal gust i pot ferir la sensibilitat de la gent que pateix el problema que d’això se’n faci un espectacle.

Continuem convençuts que malgrat les dificultats aquesta legislatura hi haurà Habitatges de Protecció Oficial, que entregarem claus que obriran portes, i que aquestes claus les tindran la gent del Port de la Selva que les necessita, i no als residents de temporada que es poden penjar una clau que no obre res, perquè ja estan servits.

I no voldríem que s’entengués amb les darrers paraules que nosaltres critiquem les segones residències com s’ha fet des de l’oposició en infinitat d’ocasions. Hem fomentat un turisme fidel, que sigui propietari i que es senti seu el municipi. És evident que això es pot complementar, però si el nostre model de desenvolupament fos un altre segurament estaríem patint el pitjor estiu dels darrers 50 anys. Municipis que han centrat el seu model turístic amb formules com la de llits calents, proposada per alguns sectors del nostre municipi, estan patint avui veritables daltabaixos.

Com ja sabeu l’únic regidor del PSC ha presentat la seva dimissió, hem sentit dir que forçada pel seu propi partit, aquesta és la coherència que prometien? Lluís nosaltres també tenim la sensació que t’han castigat perquè algú considera que has estat massa bona persona. Malgrat les desavinences no has enverinat la situació i has optat per la convivència des de la discrepància. Gràcies, de ben segur el poble et sabrà agrair el temps dedicat.

Aquest és l'escrit que el Grup Municipal CiU va publicar en el butlletí municipal nº 7 corresponent a l'agost de 2009.