Artur Mas president


El passat diumenge 28 de novembre Catalunya va decidir posar fi de forma clara a formules de govern legitimes però potser no del tot legitimades. Els pactes que han permès governar el país a la suma dels que no havien guanyat les eleccions s’han demostrat nefastos, inclús pels que els havien subscrit.

Així doncs, deixeu-nos donar-vos les gràcies a tots els portselvatans que un cop més heu fet confiança a CIU. Aquesta confiança és la que permetrà acabar amb les incoherències a que el poc cohesionat govern tripartit ens ha acostumat.

La gent de CiU estàvem convençuts que presentàvem el millor candidat, a partir d’ara cal que l’Artur Mas esdevingui el líder de les aspiracions col•lectives que li permetin encapçalar un govern fort que tradueixi de forma clara en una major eficàcia de l'acció de govern, un fet del tot necessari perquè Catalunya superi la situació de crisi econòmica global però també per rellançar-nos al futur com el país es mereix.

El canvi sortit del 28N era necessari però no és suficient, per sortir de l’atzucac on ens trobem caldrà la implicació de tots, dels votants de de CiU i dels no votants. Des de Convergència i Unió del Port de la Selva continuem treballant per disposar de la vostra confiança per fer un poble i un país millor.

Bona Nadal i pròsper any Nou!
Grup municipal de CiU

Aquest és l'escrit que el Grup Municipal CiU publica en el butlletí municipal nº 11 corresponent al desembre de 2010.