RÈGIM DE DEDICACIÓ DELS NOSTRES REPRESENTANTS A L'AJUNTAMENT

Per tal d'afavorir el desenvolupament i funcionament de l'Ajuntament, així com per millorar-ne l’eficàcia i l’eficiència en la prestació dels seus serveis, hem considerat oportú, que a més de la dedicació parcial de l’Alcalde, un dels Regidors de l’equip de govern dediqui plenament tota la seva jornada laboral a treballar per la Corporació i, els altres dos Regidors amb responsabilitats, el segon Tinent d’Alcalde, que assumeix les competències d’Obres, Urbanisme i Medi Ambient i el Regidor Xavier Bassaganya, que assumeix les responsabilitats d’Hisenda i Patrimoni local, juntament amb Turisme i el càrrec i les funcions de Tresorer de la Corporació, i per tant, han de dedicar unes quantes hores de la setmana a aquestes tasques també tinguin una dedicació parcial.

Així us fem saber que l’Alcalde tindrà una dedicació parcial de 30 hores de dedicació setmanal i una retribució bruta 2.000 €

El Primer Tinent d’Alcalde d’aquest Ajuntament, En Josep M. Cervera i Pinart desenvoluparà el seu càrrec en règim de dedicació exclusiva de 37’5 hores setmanals i una retribució bruta mensual de 2.350 €

El Segon Tinent d’Alcalde, en Joaquim Nadal i Vilanova, en Xavier Bassaganya i Subirà, Regidor amb responsabilitats de govern i Tresorer municipal, desenvoluparan el seu càrrec en règim de dedicació parcial de 12 hores mensuals i una retribució bruta mensual de 300 €.

Aquestes dedicacions exclusives o parcials de l’Alcalde i els Regidors seran incompatibles amb el cobrament d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col•legiats. Els Plens Ordinaris seran trimestrals.