27 DE MAIG, COMPROMÍS AMB TU

Benvolguts conciutadans i conciutadanes,

Com cada quatre anys, entrem de ple en una nova campanya electoral per renovar o mantenir la composició de l’equip de govern de l’ajuntament.

Aquesta vegada, però, ens trobem, sense cap mena de dubte, davant de les eleccions més importants i transcendentals que viurà el nostre municipi des de l’inici de la democràcia.
I diem això perquè en els propers quatre anys es decidirà gran part del nostre futur col•lectiu com a poble.

Hi ha grans projectes que ja han començat, com les noves escoles, el nou dispensari, l’aprovació del pla general per construir els habitatges de protecció, el camí de ronda, etc. i n’hi ha d’altres, tant o més importants que els anteriors, que s’hauran de resoldre durant aquest proper mandat, i que són de vital importància per al poble i per als seus ciutadans, com són la redacció del Plans Especials Portuari, dels Horts i de la Carbonera l’adjudicació dels habitatges de protecció, l’agenda 21, el centre de dia per a la gent gran, etc.

Ens preocupa especialment la seguretat ciutadana i l’assistència a les persones. I és en aquest apartat on invertirem tots els nostres esforços per millorar-les encara més i per prevenir la delinqüència i minimitzar qualsevol situació d’emergència.

També treballarem perquè els habitatges de protecció oficial s’adjudiquin realment a la gent de El Port de la Selva que ho necessiti.

Vetllarem perquè, a part de tenir una escola nova i moderna, l’ensenyament que s’hi exerceix sigui de la màxima qualitat, ja que d’això en dependrà, en part, el futur dels nostres fills, dels nostres néts i, en definitiva, del nostre poble.

Molts d’aquests projectes no depenen exclusivament de l’ajuntament, sinó que hi intervenen, en gran mesura, altres administracions, com la Generalitat, la Diputació o el mateix govern espanyol.

És per tot això que cal un equip de govern fort, amb experiència, amb una àmplia majoria, amb les idees clares i amb una excel•lent capacitat negociadora, que pugui fer possible aquest futur esperançador que ens espera a tots si fem les coses ben fetes. I sobretot perquè no ens imposin les grans decisions del nostre municipi des de Barcelona o des de Madrid.

Us presentem un programa molt ambiciós, l’objectiu del qual, és garantir el benestar general de tots i cadascun de vosaltres.


NO HO DUBTEU. Torneu-nos a donar la vostra confiança i aprofitarem la nostra experiència, seriositat, capacitat de treball i lideratge per fer del Port, un dels millors municipis del país.


VOTEU CONVERGÈNCIA I UNIÓ.
GARANTIA DE FUTUR PER A TOTS!!!